divendres, 30 de gener del 2015

Dia de la Pau

Com cada any, alumnes i professors del Pompeu, hem volgut  celebrar el dia de la Pau. D'aquesta manera, cada curs commemoren  amb l'assassinat  de Mahatma Gandhi el 1948.

Els alumnes de 4t d'ESO han estat treballant-les les desigualtats socials a classe i han preparat unes presentacions per explicar-les a la resta dels alumnes de secundària.  Hem utilitzat una tècnica japonesa anomenada Petxa-Kutxa  en les que les presentacions han de ser de  20 diapositives per  20 segons cadascuna. Avui hem celebrat la Gran Final en que la resta d'alumnes han pogut votar la millor presentació. 

Tot seguit, hem fet un esmorzar amb productes d'arreu del món: crêpes franceses, dolç de llet argenti, sandvitxos nord-americans, rice puding asiàtic i carrot cake de Suïsa.
A continuació, hem fet una roda de jocs, que ens ha permès treballar de forma divertida; les importacions i les exportacions amb la teranyina; eradicar les discriminacions amb l'arbre dels estereotips;  la inclusió amb els amics submarinistes, l'exclusió amb el joc de l'espai vital i les desigualtats físiques amb el joc guess the song.

Finalment, tots al pati  hem fet un final de festa cantant el let it be i ballant junts un cercle circaissien

Tot seguit podeu veure l'àlbum de fotografies i els Petxa-Kutxes premiats.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.