divendres, 6 de maig del 2022

Excursions 3r trimestre

 Aquesta setmana, els alumnes de Secundària han anat tots d'excursió, però cada classe a un lloc diferent. 

MUSEU DE LA PESCA (1r ESO) Els alumnes de 1r d'ESO van anar al Museu de la Pesca de Palamós. Allà van fer una visita pel museu per a descobrir la història del món de la pesca i després van fer dos tallers: "Viure al litoral" on van observar de manera pràctica les diverses espècies que hi ha a les roques i les seves adaptacions al medi; i "Les barques del peix" gràcies al qual van poder entrar dins d'una embarcació de pesca i experimentar com es viu a bord. 

ULLASTRET (2n ESO) Els alumnes de 2n d'ESO van anar a visitar el poblat ibèric d'Ullastret, el més gran de Catalunya, i que fou la capital dels indigets. Allà van fer un taller de tissatge a través del qual van descobrir com els ibers teixien els vestits. 

RIPOLL (3r ESO) Els alumnes de 3r d'ESO van anar a Ripoll a fer una visita comentada a la Central hidroelèctrica de Sant Quintí. Després, a través d'un joc de pistes, van descobrir el Museu Etnològic del Ripollès. Finalment, van realitzar un taller de cal·ligrafia medieval al Scriptorium.

VILAFRANCA DE CONFLENT (4t ESO) Els alumnes de 4t van anar a Vilafranca de Conflent. Allà van visitar les coves de les Canelettes i van practicar francès en una gimcana pel poble.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.