dijous, 17 de juny del 2021

Reptes Premis Pompeu

Ja han acabat les classes, ja han fets els exàmens i, fins i tot, ja saben algunes notes; per això, ara els toca gaudir dels reptes que els hem preparat! 

Els alumnes de Secundària  han començat la setmana fent els REPTES DELS PREMIS POMPEU. Cada un d'ells ha escollit dos reptes diferents: laboratori, tecnologia, fotografia, jocs lingüístics, dibuixar amb llum, pintura ràpida o foliscopi. Aquí podeu veure com ho han fet!

Després d'aquests reptes, encara els han quedat forces i dimecres han participat en els REPTES ESPORTIUS. Tot i la calor que ha fet, han pogut gaudir d'un matí molt esportiu. Durant la primera part del matí, hi ha hagut alumnes que han fet una sessió de zumba a càrrec de la Laia Velázquez i de la Kadija Sillah (4t ESO) i d'altres que han fet diferents proves esportives (llançament de pinyol d'oliva, salt de llargada, llançament de sabates...). A la segona part del matí, cada classe ha participat en diferents jocs cooperatius (estirar la corda, relleus de globus, cursa de pedra, paper o tisora i relleu d'aigua). Mireu, mireu! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.