divendres, 22 de febrer del 2019

Treball de síntesi 2n d'ESO - L'Aigua i el Medi Ambient

El títol del treball de síntesi de 2n curs d'ESO és “L'Aigua i el Medi Ambient”. Els nostres alumnes es transformen en ambientòlegs i treballen diferents problemàtiques ambientals des del punt de vista social, artístic, matemàtic i natural d'aquest entorn. Aquesta setmana han aprés entre d'altres coses a:
  • Tenir respecte per l’aigua i apreciar-ne el seu valor com a bé escàs, imprescindible per a la supervivència de les persones i de tots els éssers vius.
  • Conèixer les fases del procés de potabilització i la depuració de l’aigua.
  • Analitzar una problemàtica concreta de l’aigua, el repartiment, el malbaratament, i que el canvi climàtic i la contaminació del medi ambient estan condicionant seriosament la disponibilitat d’aquest element tan necessari per a l’ésser humà. El treball es basarà en l’Exposició AIGUA de Mans Unides.
  • Elaborar un poster en anglès, amb picktochart, i exposar-lo oralment, també en llengua anglesa, als membres representants de l’ONU, amb l’objectiu de presentar la idea principal de la problemàtica estudiada, i noves propostes de millora, si és el cas.
Clicant al següent enllaç poder veure l'àlbum de fotografies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.