dijous, 20 de desembre del 2018

Recital poètic - Rere les passes de Fabra

Aquest dimarts 18 de desembre, a les 20.00h, ha tingut lloc el recital de poesia que alumnes i professors de secundària organitzen a la Casa de Cultura de Les Bernardes de Salt per col·laborar amb la Marató de TV3, dedicada, aquest any, al càncer.
El recital, amb el títol “Rere les passes de Fabra” ha girat al voltant de la figura del lingüista Pompeu Fabra, i ha estat un acte que se suma a les activitats que el col·legi realitza per commemorar l’Any Fabra.
L’actuació ha permès seguir la trajectòria vital de Pompeu Fabra des de quatre vessants diferents: el Fabra íntimi familiar; el Fabra lingüista, codificador de la llengua i creador de la Gramàtica, el Diccionari i les Normes Ortogràfiques; el Fabra excursionistai coneixedor del paisatge i costums de Catalunya i, per últim, elFabra polític, compromès amb el país i obligat a exiliar-se fins a la seva mort. La recitació de més d’una trentena de poemes de temàtiques diferents s’ha alternat amb cançons, i amb l’aparició a l’escenari del personatge de Pompeu Fabra, interpretat per un alumne de 3r d’ESO. 
Gràcies a tothom per haver participat i col·laborat en aquesta edició tan especial per al nostre col·legi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.