dijous, 2 de febrer del 2017

Cantata UAP!17 - Alumnes de 1r d'ESO


Qui pot fugir de la guerra? Europa és la terra promesa, la salvació, el benestar, l’educació. Volen atravessar el mediterrani i no saben nedar. Han comprat un viatge car i dur, no és un creuer pel mediterrani. Alguns arribaran a port, d’altres perdran el viatge a mig camí. Però qui són? Cap a on van? Europa els pot acollir? Què fem? A on els portem? Tenim respostes? 1.170 joves de 39 instituts de les comarques Gironines cantaran per la PAU "El progrés sense igualtat no és llibertat, és guerra”. 

Des de ja fa vuit anys el Teatre Municipal de Girona acull l’UAP!, una cantata protagonitzada pels alumnes dels instituts de les comarques gironines.

L’UAP! es defineix com una cantata de caire solidari, interpretada pels alumnes dels centres de secundària, en què a través del cant es persegueix un objectiu ben ambiciós i lloable: la cançó com un instrument per fomentar la pau. Els beneficis de la cantata van destinats a Intermón Oxfam.

Com cada any, els alumnes de 1r d'ESO han participat a la cantata i els alumnes de 2n, 3r i 4t els han anat a veure. Clicant a la imatge podeu veure l'àlbum de fotografies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.