dilluns, 19 de desembre del 2016

Pròxima parada. Entreteniment literari

Com és tradició, quan arriba el mes de desembre, amb els alumnes de secundària organitzem el recital poètic a la Casa de Cultura de Les Bernardes de Salt per col·laborar amb la Marató de TV3, dedicada aquest any a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
En aquesta ocasió, l’acte encapçalat amb el títol “Última parada”, va voler retre un petit homenatge a les dones escriptores ja que tots els textos recitats i interpretats eren d’autores, la majoria catalanes. L’escenari representava l’andana d’un metro i les estacions duien el nom de les autores i els títols dels textos. A l’entrada dos alumnes-revisors marcaven el tiquet que tothom havia agafat a l’entrada i que contenia el nom de totes les estacions i el dels intèrprets que els representaven.
A més de la recitació de poemes, es van interpretar-teatralitzar textos en prosa, la qual cosa va suposar un gran repte per als alumnes i va contribuir juntament amb l’actuació musical de Somriures i llàgrimes a amenitzar l’acte.
No ens podem oblidar de destacar el vídeo de presentació, un mannequin challenge, realitzat per un exalumne que hi col·labora cada any, protagonitzat per alumnes de l’escola i que va provocar, un cop més, admiració i entusiasme.
El públic, format per alumnes, exalumnes, pares, familiars i professors, va manifestar una gran satisfacció, i va felicitar el bon nivell de les actuacions i el to distès i amè que va tenir l’espectacle. Si a tot això, afegim el fet que també va servir per recaptar diners per a la Marató podem afirmar que la vetllada va ser un èxit. 

Felicitats a tothom que hi ha participat! Moltíssimes gràcies!





Tot seguit podeu veure l'àlbum de fotografies realitzat pel Roc Artalejo, alumne de 3r d'ESO de l'escola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.