dilluns, 18 de gener del 2016

Cantata UAP 2016

Des de ja fa set anys el Teatre Municipal de Girona acull l’UAP!, una cantata protagonitzada pels alumnes dels instituts de les comarques gironines.
Entre els mesos de gener i febrer, coincidint amb el dia de la pau, el Teatre Municipal de  Girona acull una cantata anomenada UAP! Una cantata organitzada pels professors de música.
L’UAP! es defineix com una cantata de caire solidari, interpretada pels alumnes dels centres de secundària, en què a través del cant es persegueix un objectiu ben ambiciós i lloable: la cançó com un instrument per fomentar la pau. Els beneficis de la cantata van destinats a Intermón Oxfam.1000 alumnes de secundària s’uniran per cantar en diferents sessions, sota la direcció de Mercè Rigau i Món Bover, la direcció artística de Cràdula Teatre i Emma Bover al prestigiós teatre de Girona.
Una vintena de professors de músia de diferents centres de secundàries de les comarques gironines participen en l'organització de la cantata.




Com cada any, els alumnes de 1r d'ESO de l'escola hi participen i aquests dies estan realitzant els assajos. Aquí teniu algunes de les fotografies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.