dissabte, 30 d’abril del 2022

Activitats lúdico-culturals

Aquesta setmana hem tingut una setmana plena d'activitats lúdico-culturals a Secundària. 

ELS AUTORS ENS VISITEN. Dimarts, els alumnes de 2n d'ESO van rebre la visita de Jordi Casals, l'autor de Fes picar els anells, novel·la que han llegit aquest trimestre. Van passar una estona molt interessant plena de vitalitat i passió per la literatura.  


EXPLIQUEM CONTES EN ANGLÈS. Els alumnes de 2n d'ESO van explicar contes en anglès a alumnes de primària. Durant molt dies, es van preparar el text, com explicar-lo i van elaborar tot el material que necessitaven per a la seva representació. Els petitons no els van treure l'ull de sobre!


VÍDEO 1  VÍDEO 2  VÍDEO 3   VÍDEO 4


DIA DE L'EDUACIÓ FÍSICA AL CARRER.  Els alumnes de 1r d'ESO van anar al Parc Monar amb els alumnes de 1r i 2n de primària i els van ensenyar a utilitzar material esportiu nou, com les cordes, les raquetes o els cons. També van fer diverses activitats per a treballar la coordinació i la psicomotricitat.


ELS JOCS FLORALS. El dijous a la tarda vam poder tornar a celebrar tots junts els Jocs Florals. Després d'un breu discurs en defensa de la llengua catalana, es va dur a terme la lectura dels textos i  l'entrega dels premis als guanyadors de cicle inicial, mitjà i superior de primària i als de primer i segon cicle de Secundària. La celebració també va estar amenitzada per actuacions musicals per part d'alguns alumnes de l'escola. Quin goig i quina il·lusió poder estar tots junts una altra vegada!



XERRADA SOBRE EL CIBERASSETJAMENT.  L'Emily del SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) va tornar a l'escola amb els alumnes de 1r d'ESO per a parlar del ciberassetjament a través de mitjans digitals, que és un fenomen emergent entre els joves. Després de plantejar diferents situacions de ciberassetjament, van reflexionar sobre la violència masclista en l'entorn digital. 


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.