divendres, 12 de maig del 2023

III Trobada presencial del projecte "Ciutats lectores"

Avui els alumnes de 2n d'ESO han participat en la cloenda del projecte telemàtic "Ciutats lectores" amb una trobada presencial a Salt

Tot i que el dia s'ha aixecat una mica ennuvolat, els núvols han permès fer totes les activitats. El matí ha començat a l'Auditori de la Coma Cros amb la benvinguda per part de la Mariona, directora de l'escola, i d'en Jordi Viñas, alcalde de Salt, a les escoles que han participat (Col·legi Pompeu Fabra - Institut Bosc de Montjuïc de Barcelona) en aquest projecte telemàtic. Tot seguit, han gaudit de la presència i de les paraules de l'escriptora M. Mercè Roca que ha parlat de la importància de la lectura i dels pobles lectors, i ha presentat la figura de Salvador Sunyer, "el mestre de mestres", com ella l'ha anomenat. 

Tot seguit, els alumnes de l'Institut Bosc de Montjuïc han participat en la gimcana que els alumnes de 2n d'ESO els han preparat pel Barri Vell de Salt amb la finalitat de conèixer una mica el poble i per veure els racons que tan agradaven a Salvador Sunyer. També han hagut de completar un àlbum de cromos del poeta saltenc amb els cromos que han anat guanyant en cada una de les proves. 

Finalment, el matí ha acabat, entre pluja i trons, amb l'entrega de premis als guanyadors de les portades, dels relats i del projecte. 

Enhorabona a tots els alumnes de 2n d'ESO per descobrir els enigmes que s'han anat plantejant al llarg del projecte! Sou els guanyadors!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.