dijous, 22 de desembre del 2022

Activitats de Nadal

MARXA SOLIDÀRIA. Després de treballar molt aquest primer trimestre, els alumnes d'ESO han fet una marxa solidària per a les Deveses de Salt en col·laboració amb la Marató de TV3. Una bona activitat per a sortir de les aules i col·laborar en una bona causa! 

AMIC INVISIBLE. A 1r d'ESO ens ha visitat l'amic invisible i ha deixat un munt de regals per a tots!

RECOLLIDA DE JOGUINES. Un any més, els alumnes de 1r d'ESO han organitzar la campanya de recollida de joguines noves en col·laboració amb la Creu Roja. Gràcies a la col·laboració de moltes famílies de l'escola, la campanya ha estat tot un èxit! 

ARBRE MATEMÀTIC DE NADAL. Els alumnes de 2n d'ESO han demostrat les seves habilitats plàstiques i matemàtiques fent uns polígons estrellats inscrits dins d'una circumferència. Aquesta meravella matemàtica ha servit per a engalanar l'arbre de Nadal de la classe. 

CANÇONS DE NADAL A LES VETES. Després d'un parell d'anys sense poder-ho fer, els alumnes de 1r d'ESO han pogut tornar a cantar cançons de Nadal a la Residència de la Gent Gran Les Vetes, una activitat i un retrobament molt desitjat tant pels grans com pels petits. 

CONCERT BLACK MUSIC BIG BAND JUNIOR. Els alumnes d'ESO han pogut gaudir del concert de la Black Music Big Band Junior al Centre d'Arts Escèniques El Canal. La jove big band ha ofert un repertori de clàssics del soul i el funk de tots els temps.

QUINA SOLIDÀRIA. L'activitat estrella del Nadal a Secundària ja ha arribat! Ahir a la tarda vam poder celebrar la quina solidària i no vam parar de donar lots i de cantar quinaaaaaaaaaa!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.