dissabte, 12 de novembre del 2022

Excursions 1r trimestre

Aquesta setmana, abans de començar a pensar en els exàmens trimestrals, els alumnes de Secundària van anar d'excursió. 

1r d'ESO. TV3 i Catalunya ràdio. Els alumnes de 1r d'ESO van visitar les instal·lacions de TV3 i van poder descobrir molts secrets que amaga la tele i que des de casa no es veuen. Durant la visita guiada, van poder veure la redacció dels informatius, els estudis de realizació, diferents platons, les unitats mòbils i, fins i tot, allà on es maquillen i es vesteixen els presentadors de TV3. Després de la visita, van agafar el Trambaix fins a Catalunya ràdio on van fer una visita virtual.  

2n d'ESO. Cosmocaixa. Els alumnes de 2n d'ESO van fer una visita guiada per a veure els diferents estats de la matèria. Van visitar part del bosc inundat i finalment van viure en el Planetari com s'originen els eclipsis. 

3r. d'ESO. Museu de la ciència i de la tècnica. Els alumnes de 3r d'ESO van fer la visita guiada per l'estació Mir i van gaudir de la ciència amb el taller sobre el corrent elèctric i els seus efectes. 

4t d'ESO. Modernisme. Els alumnes de 4t d'ESO van descobrir els secrets que amaga el Modernisme amb la visita a la Sagrada Família i a altres edificis de Gaudí. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.