dimarts, 28 de juny del 2022

Últimes activitats

Els alumnes de Secundària aquests últims dies de curs no han parat de fer activitats i aquí teniu un recull de totes elles. 

TEATRE MUSICAL. Els alumnes de 1r i 2n d'ESO van poder gaudir d'una audició titulada "Ètnic and Roll" on van poder descobrir com la música tradicional ètnica de diversos països ha influït en estils musicals més moderns com el Blues, el Rock, la Salsa, el Reggae, la música celta i, fins i tot, la rumba catalana. 

AQUADIVER. Els alumnes de 1r, 2n i 3r van passar un gran dia a Aquadiver! Tobogan amunt i tobagan avall, no van parar! 

REPTES ESPORTIUS. Durant la gala dels Premis Pompeu, es fa entrega d'un diploma als guanyadors dels diferents reptes que fem aquests últims dies. Un d'aquests reptes va ser el repte esportiu en el que els alumnes van poder competir per equips en diferents jocs (futbol, voleibol, badminton, salt de llargada, estirar la corda, cursa...). Aquells alumnes que no van voler fer aquesta activitat, van gaudir d'una passejada fins a la Pilastra.  

SEMIFINAL I FINAL ESPORTIVES. Seguim amb els esports, ja que l'últim dia de classe, alguns alumnes d'ESO van jugar la semifinal i la final de voleibol, badminton i bàsquet, competicions que havien iniciat a educació física. 

CURSA COTXES. Una tradició molt arrelada a 3r d'ESO és la cursa de cotxes que els mateixos alumnes fan a tecnologia. Si mireu les fotografies, podreu veure els cotxes més macos, els més ràpids i aquest any, fins i tot, n'hi veureu de teledirigits. 

GELAT SENYOR JOAN. I parlant de tradicions, una tradició que enguany s'ha recuperat per a celebrar el seu sant i commemorar els 50 anys de l'escola ha sigut el gelat que el Senyor Joan va oferir a tots els alumnes de l'escola. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.