dissabte, 20 de novembre de 2021

Excursions 1r trimestre

A la tardor, els alumnes d'ESO, igual que els bolets, surten de l'escola per a conèixer nous indrets. Aquest dijous, els alumnes de 1r d'ESO van anar a l'Ecomuseu Farinera de Castelló d'Empúries. Allà van conèixer els secrets que hi ha darrere de la farina al vell molí fariner a través d'una visita gamificada i també van poder elaborar pa amb les seves pròpies mans.
Els alumnes de 2n d'ESO van anar a Olot a veure el Museu dels volcans i el volcà Santa Margarida, una sortida que els va permetre entendre com funciona un volcà, què passa ara amb el volcà de La Palma i si els volcans de la Garrotxa es poden tornar activar o no. 
Els alumnes de 3r d'ESO van anar a Barcelona a veure l'exposició "Human Bodies", una exposició que mostra l'interior del cos humà. Després van fer una gimcana per veure l'organització de la ciutat. 
Finalment, els alumnes de 4t d'ESO van descobrir l'Hospital de Sant Pau, un dels recintes modernistes més coneguts de Barcelona. En aquesta visita, van poder conèixer la història de l'hospital i la medicina que s'hi practicava en els anys 20. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.