divendres, 21 de maig de 2021

Excursions 3r trimestre

 Aquesta setmana els alumnes d'ESO han anat d'excursió! 

Els alumnes de 1r d'ESO han anat al Museu de la Pesca de Palamós. Després de fer una visita al museu, han realitzat dos tallers: en un, han pogut veure per dins com és una barca de pescadors i en l'altre, han buscat entre les roques diverses espècies d'éssers vius.

Els alumnes de 2n d'ESO han anat al Parc Neolític de la Draga a Banyoles on ha pogut endinsar-se en la prehistòria. Han passejat pel poblat, han descobert qui hi vivia i com era la seva vida quotidiana, i han posat en pràctica la seva punteria llançant llances amb l'ajut del propulsor i de l'arc i de la fletxa. Finalment, han fet un petit estri amb sílex.

Els alumnes de 3r d'ESO han anat a Ripoll a veure la Central hidroelèctrica i l'Scriptorium per descobrir el passat cultural de la població i la importància del Monestir de Santa Maria al llarg dels s. X-XII amb la producció i la còpia de manuscrits.

Finalment, els alumnes de 4t d'ESO han anat a Barcelona a visitar el Museu del disseny on han pogut veure com les diferents maneres de vestir-se tenen a veure amb els codis morals, socials i estètics de cada època. Després han fet entrevistes en anglès i en francès a turistes.

Que bé poder sortir de l'escola i aprendre d'una altra manera!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.