divendres, 1 de febrer del 2019

UAP 19 Brundibár - Alumnes de 1r d'ESO

Des de l'any 2009 el Teatre Municipal de Girona acull la UAP!, una cantata protagonitzada pels alumnes dels instituts de les comarques gironines. La UAP! es defineix com una cantata de caire solidari, interpretada pels alumnes dels centres de secundària, en què a través del cant es persegueix un objectiu ben ambiciós i lloable: la cançó com un instrument per fomentar la pau. Els beneficis de la cantata van destinats a Intermón Oxfam i a Càrites. 
Com cada any, els alumnes de 1r d'ESO han participat a la cantata i els alumnes de 2n, 3r i 4t els han anat a veure. Cliqueu a la fotografia per veure l'àlbum d'imatges.



179 joves pugen al tren per ser portats al camp de concentració de Theresienstalt a Txèquia, en el trasllat canten que son un poble de pau i que no els hi faran cap mal.
Son desinfectats, vestits amb l’uniforme de ratlles i  obligats a netejar incansablement.
El menjar és escàs i la feina insuportable . La inquietud (o il·lusió) per viure els fa descobrir un tresor, l’opereta Brundibár, els assajos son la distracció de l’horror que viuen i la seva posada en escena finalitza en un nou viatge a Auschwitz.
Tot seguit podeu escoltar i veure alguns fragments de les cançons que han interpretat.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.