divendres, 18 de gener del 2019

Tallers a 2n d'ESO - Agència catalana de Consum

El passat 17 de febrer membres de l'Agència Catalana de Consum de la Generalitat van venir a fer els següents tallers als alumnes de  2n d'ESO. D'aquesta manera Adquireixen una formació que els prepara per a  fer un consum intel·ligent, responsable i ètic. Tot seguit podeu veure una breu explicació dels tallers i clicant a l'enllaç veureu les imatges.


  • Com sé què compro? És una pregunta que convida a reflexionar sobre la informació que podem obtenir les persones consumidores a l'hora de comprar productes d'alimentació envasats. S'analitzen l'envàs i l'etiqueta com a fonts d'informació sobre els productes i la seva importància en el moment d'adquirir-los en funció de les necessitats pròpies.
  • La xocolata és dolça per a tothom? En aquest cas es pren com a referència el recorregut del cacau i la transformació que se'n fa per analitzar els agents que intervenen a la producció i comercialització de la xocolata. A partir del repte de repartir els diners que ha de cobrar cada col·lectiu implicat en la fabricació i comercialització de productes de xocolata, l'alumnat decideix com intervenir en el procés considerant els criteris d'equitat, justícia social, sostenibilitat i la capacitat d'acció de les persones consumidores.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.