divendres, 8 d’abril del 2016

Primera trobada del club de lectura del POMPEU

Aquest dimecres hem inaugurat el primer Club de Lectura del Pompeu, una activitat adreçada a tots els alumnes de Secundària.
Per començar aquesta sessió, hem comentat el "El llibre del cementiri" de Neil Gaiman que narra la història de Ningú Owens, un nen  que seria com qualsevol altre, si no fos que viu en un cementiri i que és educat per fantasmes. Una gran història d'amor i d'amistat en un món inversemblant.
Aquesta primera trobada, s'ha desenvolupat en un ambient distès i tots, tant alumnes com coordinadors, hem gaudit de l'intercanvi d'opinions, impressions i experiències sobre el llibre. Com a record d'aquesta primera trobada, cada alumne ha rebut una xapa amb la imatge de la portada del llibre. 
Abans de cloure aquesta primera trobada, es va concretar la següent lectura del club, Maus: relat d'un supervivent  d'Art Spiegelman. Aquesta obra és una novel·la gràfica on l'autor relata com el seu pare va sobreviure a l'Holocaust com a jueu a la Polònia de la Segona Guerra Mundial, al camp de concentració d'Auschwitz i que l'any 1992 va ser galardonada amb el Premi Pulitzer. Podeu veure més informació a la web de la biblioteca de secundària de l'escola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.