dimarts, 16 de desembre del 2014

Matemàtiques: Fira de la probabilitat

Què tindrà el Tema 13, que moltes vegades no tenim temps de fer-lo? serà que és massa al final del llibre? serà que el 13 porta mala sort?

L'any passat les professores de matemàtiques de l'escola vam anar a una xerrada d'ADEMGI Associació d'Ensenyament de Matemàtiques de les comarques Gironines, i ens van engrescar a organitzar una Fira de la Probabilitat a partir de tot d'experiències realitzades per ells mateixos. I aquest curs l'hem posat en pràctica! 
Aquesta setmana tots els alumnes d'ESO han treballat la probabilitat organitzant jocs i activitats per poder realitzar-los després amb els seus companys. Els de 1r d'ESO han organitzat la cursa de camells, els de 2n i 4t han realitzat diferents curses d'obstacles amb ruletes, daus, capses amb daus, boles de colors, bosses amb boles de colors i monedes. Els de 3r d'ESO han protagonitzat un popular concurs televisiu americà dels anys 60-70 (Let's make a deal).
Aquí teniu les fotografies de les diferents activitats. Veureu com tots els alumnes s'ho han passat molt i molt bé! Ho repetirem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.